Sök
Lyssna
/

Om oss

Dacapo Mariestad är en högskoleplattform där du får möjlighet att läsa en högre utbildning. Vi erbjuder en mötesplats för dig och dina studiekamrater.

Universitets- och högskoleutbildningar

Högskoleplattformen Dacapo Mariestad är en del av Mariestads kommun med ett nätverk av universitets- och högskoleutbildningar. Här får du tillgång till studieutrymmen, trådlöst nätverk till din dator, videokonferensutrustning (telebild). Hjälp med kopiering, café med fika och enklare maträtter samt möjlighet att värma egen mat, liksom lån av dator med utskriftsmöjlighet.

Varför studera vid Dacapo Mariestad

Dacapo Mariestad ger dig möjlighet att studera högkvalitativa utbildningar i en unik studiemiljö på Trädgårdens skola i Mariestads kommun. Här hittar du utbildningar och kurser på både högskole- och universitetsnivå. Det finns även möjlighet att studera utbildningar på distans. På skolan har du tillgång till studieutrymmen, trådlöst nätverk till din dator och videkonferensutrustning. Vi vill på alla sätt få din studietid att bli så bra som möjligt.

​En plats för alla

Läser du en distanskurs/program via internet är du välkommen att använda våra lokaler och utrustning enligt ovan för stöd och hjälp. Förekommer uppkoppling mot videokonferens(telebild) försöker vi ordna detta. Behöver du skriva en tentamen kan vi även hjälpa till med detta.

SnabbfaktaKONTAKT

Dacapo Mariestad, logotyp

Tomas Qvick
Utbildningsledare
Telefon: 0501- 75 57 74
E-post: Thomas Qvick

INFORMATION

Här hittar du information om högskoleplattformens nätverk av utbildningar.