Sök
Lyssna
/

Byggnadsvårdens konvent 2017

Boka in tre fullspäckade dagar 27/9 – 29/9 2017 i Mariestad! Byggnadsvårdens konvent 2015 blev en succé som mötesplats för Byggnadsvården i Norden. Nu är det dags igen.

Välkommen till en tre dagars mötesplats för byggnadsvården i Sverige och Norden.

Ni som deltagit i de tidigare konventen vet att det blivit just den mötesplats för sektorn vi ville skapa. Konventet är arenan för myndigheter, kulturvårdsinstitutioner, antikvarier, hantverkare, näringsidkare, förvaltare och beställare att knyta kontakter, orientera och förkovra sig, samtidigt som man träffar sina kollegor och andra yrkesgrupper inom branschen. Det var just blandningen som gjorde mötesplatsen så bra.

Nu är det dags igen!  Grundtanken – att vi är många som tillsammans bidrar till innehållet håller vi fast vid. Programmet är minst lika späckat som tidigare och har en spännvidd från praktiska hantverksworkshops till dataspelsutveckling. Att hinna med allt är inte möjligt men det finns stora möjligheter att skräddarsy just det man själv är intresserad av. Några programpunkter kräver föranmälan men det mesta kan man ta del av i vilken ordning eller omfattning man själv önskar. Några teman har varit med förr medan andra är nya för i år. I pauserna har du möjlighet att besöka Materialstudion som i år har tagit form av en större mässa, som på fredagen är öppen för allmänheten. 

Anmäl dig snarast – förra gången blev det fullt innan sista anmälningsdagen.

Välkommen!

Se program nedan.


Snabbfakta

Kontakt

Dacapo

bvk2017@vgregion.se
Sara Roland 0707-709462

PROGRAM

Föjl länken nedan för att ta del av programmet


Karta och boende

Följ länkarna nedan till karta (område, parkering boende) samt tips på boende i centrala Mariestad. Fler boenden hittar du på Turistbyråns hemsida

ANMÄLAN

Anmälan till Byggnadsvårdens konvent

Anmälan Deltagare

(stängd)

Anmälan föredragshållare

(stängd)

Anmälan utställare

(stängd)