Sök
Lyssna
/

Kortkurser

Välkommen att ta del av den unika kompetens som är sprungen ur hantverksutbildningarna på Trädgårdens skola i Mariestad. Här arrangerar vi kvälls- och helgkurser med koppling till trädgård, byggnadsvård och slöjd.

Kursutbud
I menyn på sidan klickar du dig vidare till mer information om respektive kurs. Om kursen redan varit kan du fortfarande göra en intresseanmälan. Detta använder vi sedan som en förturslista.

Kursmiljön
Intill Dacapo Mariestad, på andra sidan ån Tidan, finner du universitetsparken med planteringar in en prunkande mångfald av modernitet som möter tradition. Här samsas besökare, Mariestadsbor och studenter för utbildning, forskning och rekreation. Området rymmer trädgårdsmästeri och murhus för Göteborgs universitets trädgårds- och hantverksprogram.

Våra lokaler
Kurserna hålls i Trädgårdsmästeriet, murhuset, snickeriet eller måleriet. Under respektive kurs ser du angiven adress.

Karta över kursområde
  • Boende
  • Är du boende på annan ort och söker övernattning hänvisar vi till Turistbyråns broschyr SovaPDF, där samtliga boenden i Mariestads kommun står listade.

Betalning
Vid anmälan väljer du betalningsmetod; swish eller faktura. Efter genomförd kurs får du en faktura på kursavgiften per post eller betalningsinstruktioner för swish via mail.

Ansvarig för kurserna är Dacapo Mariestad.

"En inspirerande forsknings- och utbildningsmiljö för en hållbar framtid"