Sök

Processtekniker - hållbar produktion

Är du intresserad av en bransch där modern kompetens efterfrågas och där det finns ett mycket stort behov av att nyrekrytera? Är du teknisk intresserad? Tycker du om att arbeta både självständigt och i team med utveckling? Då ska du utbilda dig till processtekniker med inriktning hållbar produktion.

Dacapo Mariestad är satellitort till den platsbundna utbildningen på Campus Varberg. Detta innebär att man tar del av digitala föreläsningar live på plats i våra klassrum i Mariestad ungefär tre dagar i veckan.

Omställningen som industrin och samhället står inför är avgörande för vår framtid. Därför är hållbarhet och cirkulär ekonomi viktiga delar av utbildningen. I en cirkulär ekonomi tar man hänsyn till hur en produkt ska återvinnas redan när man designar den. Stor vikt läggs vid att produkten ska gå att dela upp och källsortera. Detta ställer höga krav på val av material och tillverkningssätt. Med hjälp av nya teknologier sker nu en utveckling i branschen av nya affärsmodeller utifrån ett cirkulärt förhållningssätt.

Studietakt: Heltid, 2 år

Utbildningsstart: 4 september 2023

Om utbildningen - Campus Varberg

Relaterad information

KONTAKT

Dacapo

FAKTA

Mer information om utbildningen hittar du hos Campus Varberg.

ANSÖK

Ansökan är öppen 1 februari till 17 april